ПРАВИЛНА
посока за Вашия
E-маркетинг
  • Увеличете посещаемостта на сайта си
  • Разберете поведението на посетителите
  • Направете сайта си по-ефективен
  • Оптимизирайте рекламните инвестиции
  • Спечелете нови клиенти онлайн

Информация за фирма Уеб Фокус ЕООД

Георги Георгиев - управител и главен интернет маркетинг експерт Георги Георгиев - управител и главен интернет маркетинг експерт


Сертифициран Google тренер

Уеб Фокус ЕООД е основана през март 2008-ма година от Георги Георгиев – интернет маркетинг специалист с богат предишен опит като главен SEO експерт в интернет компанията Инвестор.БГ АД и мениджър на Blog.bg.

Основни насоки в дейността на компанията

Интернет маркетинг услуги

Уеб Фокус разполага с експертно ноу-хау в разработката, маркетинга и рекламата на уеб приложения, придобито и непрекъснато подобрявано чрез работата ни за клиенти, за собствени проекти, обучение, експерименти и посещаване на курсове и семинари.

В работата си разчитаме на подход, при който в центъра е клиента и неговите бизнес и маркетингови цели и това предопределя високата успеваемост на онлайн кампаниите, които извършваме.

Извършвали сме интернет маркетинг услуги за сайтове от най-различен калибър - от фирмени и промоционални сайтове с 5-10 страници до портални сайтове с милиони страници. Имаме опит с всички видове конкурентни среди в Google и с различни по обем AdWords кампании - от такива за малки ниши с бюджет 100 лева на месец до кампании в най-конкурентните сектори.

Г-н Георгиев, нашият главен интернет маркетинг експерт, е оптимизирал (SEO) 12 от 100-те най-популярни български сайтове, съорганизатор и лектор е на първата по рода си SEO конференция 2009 в България, лектор е на SEO конференция 2010 и на редица семинари: "Ефективната реклама в Google AdWords" през 2012 г., "Успешни онлайн търговци" през 2012г., "Използваш ли ефективно Google Analytics?" през 2012г., Travel Academy 2013, "Първи стъпки с Google AdWords" през 2013г., "Въведение в онлайн А/Б тестовете" на Digital4Plovdiv през 2019г., OAConf през 2020г. и др.

Притежава квалификация от Google като AdWords експерт и сертификат от Google за владеене на Google Analytics на професионално ниво (резултати от тестовете). От 2015 година е регионален тренер на Google за България.

г-н Георгиев също така е автор на книгата "Statistical Methods in Online A/B Testing", както и на курса "Statistics in A/B testing" в CXL Institute.

Собствени уеб проекти и разработки

Най-големите ни проекти в България до момента са Izgodnobg.com - търсачка за сравнение на цени от различни онлайн магазини или т.нар интелигентно пазаруване, ТВ-Програма.BG - сайт за телевизионната програма, фокусиран върху нуждите на потребителите, Spomenibg.com - тинейджърски ориентиран сайт със съдържание, генерирано от потребителите, Vestnicibg.com - информационен каталог. Като по-голям международен проект можем да отличим Analytics-Toolkit.com - инструмент за специалисти по интернет маркетинг и уеб анализи и GIGAcalculator.com - набор от безплатни онлайн калкулатори и конвертори. Водещите ни разработки и иновации са в областта на събирането, обработката, структурирането и търсенето в големи обеми от данни.


Условия за ползване | Политика за поверителност

© 2009 - 2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД